Skip to content
Kezdőlap » Startup Campus Innovációs Középiskolai Roadshow – Pécs

Startup Campus Innovációs Középiskolai Roadshow – Pécs

    A Startup Campus Innovációs Középiskolai Roadshow pécsi állomásán Nedeczky Lilla, a Pact4Youth Magyarország alelnöke 60 fiatallal és tanáraikkal beszélgetett az innovatív gondolkodás fontosságáról.

    A jelenlegi középiskolások generációjának tagjai életük során várhatóan már egészen más munkaerőpiaci kihívásokkal fognak szembesülni, mint a szüleik. Fel kell készülniük a hirtelen változásokra, az elvárások átalakulására, a szükséges készségek módosulására, de a digitalizáció és a robotika terjedésével akár többszöri karrierváltásra is. A 14-18 éves fiataloknak éppen ezért rendkívül nagy előnyt jelenthet az, ha már ebben az életkorban megismerik az innováció, a kreatív hozzáállás, a projektszemlélet és az önálló gondolkodás világát.

    Többek közt erről beszélgetett a Startup Campus Innovációs Középiskolai Roadshow Pécsi állomásán Nedeczky Lilla, a Pact4Youth Magyarország alelnöke a jelenlévő 60 fiatallal és tanáraikkal. A kerekasztal résztvevői közt egy gondolatébresztő innovációs projekt is bemutatásra került az NKFIH képviseletében.