Skip to content
Kezdőlap » Európa Jövője konferencia egyik hazai kampányát vezeti Egyesületünk

Európa Jövője konferencia egyik hazai kampányát vezeti Egyesületünk

  Az Oktatási Hivatal felkérésére és az Európai Ifjúsági Kártya Egyesülethez (EYCA) csatlakozva, Egyesülsetünk fogja koordinálni a Konferencia Európa Jövőjéről társadalmi párbeszédet.

  Hatalmas lehetőség áll a fiatalok előtt! Közvetlenül beleszólhatnak abba, hogyan nézzen ki az EU az elkövetkezendő évtizedekben. Ehhez létrejött a Konferencia Európa Jövöjéről, amelynek egyik kontinentális programját szervezi az EYCA. #Standforsomething #Álljkiérte kampány lényege, hogy fiatalokkal fogunk beszélgetni, összekötjük őket döntéshozókkal, vitákat rendezünk és így javaslatokat fogalmazunk meg annak érdekében, hogy mindenki véleményét meghallja az EU és az ország vezetősége. Ebben lesz segítségünkre aktivistáink vezetőjeként Kelemen Balázs, Magyarország ENSZ ifjúsági delegáltja, az EYCA ifjúsági tanács tagja, aki Európa nap alkalmából így nyilatkozott a lehetőségről:

  „Az európai béke és egység ünnepe

  Ma ünneplek, holnap pedig munkába állok. Hiszen nem elég pusztán szavakkal szeretni, tenni is kell.

  A mai nappal hivatalosan is elkezdődik az Európa jövőjéről szóló konferencia! A következő évben a Stand For Something kampány aktivistájaként számos más európai kollégámmal az általunk fontosnak tartott dolgokért, értékért fogunk kiállni. Illetve arra buzdítunk mindenkit, hogy csatlakozzatok hozzánk!

  Vitatkozzunk konstruktívan és előremutatóan, folytassunk eszmecserét, gondolkozzunk együtt! Alakítsuk együtt a jövőnket.

  A következő időszakban remélem, hogy végleg kitörve a karanténból, végre személyesen is találkozhatok veletek és a lehető legtöbb fiatallal.

  Bízom az oltásokban és a nyárban, hiszen az 🇺🇳 ENSZ Ifjúsági Küldött program és az 🇪🇺 Európa jövőjéről szóló konferencia rólunk, rólatok szól. Remélem hamarosan egy új korszak kezdődik!

  Hozzuk ki belőle a legtöbbet!

  #STANDFORSOMETHING #ÁLLJKIÉRTE

  #FUTUREOFEUROPE”