Skip to content
Kezdőlap » Elindult Gyakornok2.0 minősítési és regisztrációs rendszerünk

Elindult Gyakornok2.0 minősítési és regisztrációs rendszerünk

  A Gyakornok érték! Büszkélkedjen munkáltatóként azzal, hogy gyakornoki programja értékként kezeli a fiatal munkavállalóit

  Egyesületünk Gyakornok2.0 kritériumrendszere alapján működő vállalkozások mostantól hivatalos, minősített formában is tudják mutatni, hogy a minőségi garanciaként szolgáló 8 pontunkat betartva alkalmazzák a fiatalokat. Mi így kívánjuk elismerni a munkáltatók ilyesfajta oktatási tevékenységét, valamint a jövőbe és társadalomba fektetett erőforrásait. Ezt kommunikálva, a programban regisztrált cégekkel alátámasztva tudunk hatást gyakorolni a szakpolitikai döntéshozók felé is, annak érdekében, hogy a teljes társadalom és adózási rendszer is elismerje a munkáltatók törekvéseit.

  Közép és hosszú távon egy bevált gyakornokoknak vitathatatlan szerepük van egy vállalkozás vagy egyéb munkahely gondolatmenetének és működésének frissítésében, amennyiben ezt a lehetőséget kihasználja a vezetőség.

  Tehát összességében a fiatal munkavállalók céltudatos és inklúzív foglalkoztatása egy ország gazdaságának innovációs, alkalmazkodó és válságálló képességét is erőteljesen növelik. Nem véletlen, hogy nagyvállalatok már évtizedek óta jól felépített “junior, trainee, onboarding” és egyéb módon nevezett programokat építettek ki, valamint hogy nyugat-európai országok a KKV szektort is erre ösztönző adózási és oktatási rendszert működtetnek.

  Csatlakozzanak programunkhoz a https://platform.pact4youth.hu/login oldalon és képviseljük együtt a fenntartható munkaerőpiaci fejlődést!

  Több információt Youtube csatornánkon találnak: https://www.youtube.com/channel/UC3HI_wpVJ62fCIXbQ-Cm1Xw

  8 pontunkról bővebben: https://pact4youth.hu/read_news/hu?newsId=5f5a2565aedfad0574f0f662